۶ پاسخ

تقریبا 500سیسی.

سه بار 120 تا میدم

دختر من که نه شیر میخوره نه غدگذا از اول بیشتر از ۹۰ نمیخوره اونم روزی سه وعده بزور

پسر من بعد واکسن خیلی بد شده هیچی نمیخوره
۳۰۰تا به زور

دخترمن خیلی کم میخوره قبل خواب ۱۲۰ تا میخوره تو طول روز هم هر سه چهار ساعت نهایتا ۶۰ تا میخوره

دختر من غذا نمیخوره ۳بار تقریبا ۱۲۰تا تو روز میخوره شبم موقع خواب ۲۱۰تا بهش میدم تو شبم یه وقتایی پا میشه شیر میخوره،یجا خوندم باید زیر ۹۰۰سی سی بخورن تا بتونن غذا بخورن