۵ پاسخ

عزیزم من ب بچه اولم پستونک دادم و تا سه سالگی خورد و هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد ب این یکی هم میدم،البته پستونک ارتودنسی بهتره

میشه عکسو بفرستیم

سلام عزیزم شب موقع خواب بزار تو دهنش

خدایی نکرده و دوراز جونش بچه شب بخواد خفه بشه یا نفسش بگیره پستونک جلوی این اتفاقو میگیره ولی در طول روز ک بیداره بهش نده

پستونک اتفاقا خوبه من بچه اولم گرفت هم راحت شدم هم مشکلی براش پیش نیومد و سالم. سالمه دارم تلاش میکنم به این فسقل هم بدم 🤕

نه عزیزم نده بهش
برا دندون و فک مشکل ساز میشه
وقتی پستونک خواست نیم درجه شیر بزن بده بخوره هم بچه ت وزنش بیشتر میشه هم اینکه عادت نمیکنه ب پستونک