۹ پاسخ

گفتن قلبش تشکیل نشده؟ یا همون زرده ک بچس ؟من ۵ هفته رفتم کیسه بود ولی قلب گفت تشکیل نشده ولی مجدد ۹ هفته رفتم خداروشکر قلبش میزد ب نظر من صبر کن چندین هفته بعد برو بچه اگه تشکیل نشده باشه خودش سقط میشه نگران نباش بدن زن اگه جنینی نباشه خودش همون کیسه هم دفع میکنه خون ریزی برات میاد ولی وقتی خونی تی
نیست امیدوار باش بزار بزرگ بشه انشالا ک بچت سالمه

سلام مامان ارسام بچه تشکیل شد؟؟؟

هفته ۸ برو عزیزم

سلام عزیزم نگران نباش منم پری روز رفتم سنو گرافی ساک بارداری بود ولی جنینی نبود گفت باید دوهفته دیگه برم... ب خودت فشار نیار خودتو تقویت کن انشاالله خدا بزرگ. بعدش برین. منم مثل شمام. فکر کنم ۴هفته

خب زود رفتی باید وایسی ۸ یا ۹ هفته ک شدی بعد برو هم قلبش هم جنین تشکیل بشه

سلام عزیزم خیییلی زود رفتی سونوگرافی آخه، باید 8 هفته بری، طبیعیه توی 6 هفته اینجوری بگن، اونا که دلشون برای ما نسوخته، چیزی که میبینن رو میگن

سلام اره عزیزم تا ۹ هفته صبر کن بعد برو سونو انشالله که تشکیل شده

اره گاهی پیش میاد ک دو هفته یعد تشکیل بشه

اره زود رفتی
ان شاالله تشکیل میشه