۵ پاسخ

عزیزم لک قهوه ای در هفته های شما دو حالت داره یکی که بخاطر لانه گزینی باشه یکی هم خونریزی پشت جفت
شما حتما به سونوگرافی مراجعه کن تا بررسی های لازمو بکنن
اگر مراجعه کنی چیز خطرناکی نیست چون با استراحت و شیاف حل میشه
ولی اگر نری میتونه خدایی نکرده خطر ناک باشه

سلام عزیزم این لکه ها اول بارداری طبیعی خودم رفتم دکتر گفت استراحت کن و این لکه بینی طبیعی

برو دکتربهت شیاف میده

منم دارم نمیدونم ازچیه خودم

منم همینجورم نمیدونم چراشو ولی فک کنم نشاسته تو آب حل کنی بخوری خوب شی