۴ پاسخ

سلام .پسر منم همینطوره تا بیدار میشه عر میزنه و گریه میکنه باید سریع بعلش کنم .فقط وقتی مامیش رو باز میکنک یه نیم ساعتی بازی میکنه

شیرش که میدی باد گلوش بگیر بزار سر جاش یه نیم ساعتی برا خودش بازی میکنه و بعد اگه گریه کرد بخوابونش. پسر من به خاطر دل‌درد دوست داشت همش زیر سینه باشه یا بغلش کنی که خدا رو شکر با گولزنک مشکلش حل شد

دقیقا منم همین مشکلو دارم

خیلی نه اما وقتی از خواب پا میشه تقریبا بیس دقیقه سرحال و با خودش بازی میکنه