۶ پاسخ

با شیر خشک از چهار ماهگی جاشو جدا کردم

قبلا دکترا میگفتن ۶ ماه الان خیلیاشون میگن ۱ سالگی باید جدا بشه ....البته نشه هم موردی نداره بیشتر بخاطر راحتی پدرو مادر میگن.....خود ماها ک قبلنا پیش مامانو باباهامون میخوابیدیم

منکه دلم نمیاد تا زمانی که شیر میخوره ازخودم جداش کنم.تصمیم دارم ۲سالگی جای خوابشو جداکنم

عزیز تا قبل از ۶ ماهگی باید جدا کنی در غیر اینصورت تا دو سالگی نمیتونی جداش کنی چون اضصراب جدایی از مادر از ۶ ماهگی شروع میشه اگه قبلش به جدایی عادت کرده باشه دیگه اذیت نمیشه

تخت دخترم کنار تخت خودمه و فکر نکنم جداش کنم

من تصمیم دارم از این ماه یکم دورتر بخوابونمش ولی اینکه بزارمش تو اتاق خودش خیلی دلشوره میگیرم 🥺🥺🥺🥺