۵ پاسخ

نه منم اولین بتام همین حدود بود عزیزم مسئول ازمایشگاهم یکم ترسوندم گفت امکان داره دکترت بگه دوباره بتا بدی ولی نگفت منم ندادم هفته چهارمم که رفتم سونو هیچی تشکیل نشده بود ولی هفته ۶ همه چی بود ساک و کیسه زرد و جنین(بارداری هم تاریخش از اولین روز آخرین پریودت حساب میشه هفته هاش)

سلام من بعد 10 روز تاخیر بیبی چک 116 بود بعد 48 ساعت دوباره بتا دادم شد 655والان 8 هفتم وهیچ مشکلی هم ندارم اصلا استرس نگیر انشالله ک چیزی نیست .احتمالا لقاح دیرتر از زمانی ک فک میکردی اتفاق افتاده

اره گلی مال من ۵۳ بود بعد شد ۴۰۰

اگر خواسته که مجدد بتای تیتر بدین از این جهت هست که روند رو به رشد بتا رو ببینه که تشخیص بده آیا بارداریتون رو به پیشرفت هستش یا نه و کلا مسجل بشه که باردار هستین یا نه.البته با این عدد بتا و جواب بیبی چکاتون شما قطعا باردارین ولی احتمالا لقاح دیر صورت گرفته .تبریک میگم

بتات زیاد بالا نرفته