۹ پاسخ

هفته چندم هستید ک تشکیل نشده ؟؟؟

سلام اصلا نگران نباش بچه ای ک قلبش تشکیل نشه اول مغزش تشکیل میشه این بچه ها نخبه های جامعه میشن اگه بهت گفتن سقط کنی اصلا این کارو نکن مطمعن باش اگه قلبش تشوکیل نشه خودش میوفته تا هفته ۱۲ صبر کن اطرافیانم بودن چند نفری ایطور بودن

برای تشکیل قلب به بخور

من هفته 6 رفتم بهم گفتن دوتا ساک بارداری هست که ضربان قلب یکیش شنیده نشده 9هفته رفتم که بهم گفتن فقط کیسه اس وقلبی تشکیل نشده. الان از دوقلوهام یکیشو دارم واونیکی دکتر گفت خودش جذب میشه بعدشم اگه زود رفته باشی ممکنه که صدای قلب نشنوی یکی دوهفته بعد برو دوباره ایشا...تشکیل شده باشه

خودتون یا اطرافیانتون بودن ک خدای نکرده اصلا قلب بچشون تشکیل نشده باشه؟

دکتر من گفت قلب بچه از اول تشکیل شده ولی تو هفته های اول با سونوشکمی دیده نمیشه

سلام من در ۵ هفته رفتم فقط ساک بارداری تشکیل شده بود دوهفته بعد رفتم همه چیش کامل بود صدای ضربان قلبش هم روی ۱۲۶ بود عزیزم،،نگران نباش

سلام . من اینطور بودم . لطفا نگران نباشید و عجله نکنید . دو سه هفته دیگه صبر کنید و سونو رو تکرار کنید . بچه هایی که اول مغز تشکیل میشه و بعد قلب نابغه اند لطفا صبر کنید و توکلتون به خدا باشه .

خیلیا تو هفته پنج و شش رفتن ولی قلب تشکیل نشده ولی تو هفته۹رفتن هم قلب تشکیل شده و صدای قلبشو شنیدن،نگران نباش امیدت بخدا باشع