۸ پاسخ

اصلا این کارو نکن هیچ لزومی نداره این کار بزار بزرگ که شد

من همین یک هفته پیش سوراخ کردم به نظرم تا کوچیک‌ هست سوراخ کن چون بزرگ تر بشه ممکنه براش یه چیز بزرگ محسوب بشه و فک‌کنه درد داره و از سوراخ کردنش واهمه داشته باشه
اصلا هم نگران نباش دخترمن فقط اون لحظه ای که سوراخ کرد چند ثانیه گریه کرد که اونم طبیعیه خب

هر وقت که خودش دوست داشت

عزیزم به نظرم زود سوراخ نکن چون مخصوصا اگه گوشواره حلقه ای باشه ممکنه تو بازی گیر کنه به جایی و گوش رو پاره کنه هم طلا بندازی تو این دوران برای کودک خطرناک

به نظرم هر موقع دختر عاقلی شد

اکثرا وقتی کوچیکتره سوراخ میکنن چون نرمتره و دردو کمتر حس میکنه البته من دختر ندارم تو فامیل دیدم که بعد چهلم سوراخ کردن

من سه ماهگی بردمش دکترش گفت زودتر میاوردیش الان می‌فهمه گناه داره طفلی هم خیلی گریه کرد تو مطب‌

منم هنوز سوراخ نکردم.میذارم بزرگ بشه خودش خواست بعد سوراخ میکنم.