۵ پاسخ

سلام عزیزم اگه وزنت زیاد از حد اضافه بشه تو بارداری،بعد از زایمان چاق میمونی ولی اگه در حد نرمال باشه،بعد از زایمان خیلی زود لاغر میشی،پرخوری شما ربطی ب وزن بچه نداره،بچه هر چقدر ک نیاز بدنش باشه رو از بدن شما و غذایی ک خوردی میگیره بیشترش ضرر ب خودتونه

سلام عزیزم مهم زیاد خوردنت نیست مهم اینکه چیزایی بخوری که بیشتر جنین وزن بگیره نه خودت

نه عزیزم هی بخور هی بخور بعد زایمان شیر بچه میدی لاغر میشی

سلام نه ولی سعی کن غذاهای مقوی بخوری وعده هات زیاد کن ولی کم بخور من خودم سی سه هفتم پنج کیلو تاشش کیلو اضافه کردم اصلا چاق شکم بزرگ نشده ولی ماشاللع وزن بچم خوبه

بستگی ب وزنت داره ک چقدر اضافه میکنی دکترم میگه ک خوبه یا بد