۶ پاسخ

من از هفته شانزدهم متوجه شدم بچه اولمه خیلی قشنگ تکون میخوره عشق مامان

بستگی ب بدن نینی خودتون داره یکی هست از بعد ان تی میفهمه یکی هست تا ۲۶ هفتگی نمیفهمه من بچه اولمو تا ۶ ماهگی نفهمیدم یهو تکون خورد ترسیدم.ولی الان از ۱۴ هفتگی ب بعد فهمیدم تکوناشو هرچی زودتر تکون بخور بیشتر استرس داری ک وای امروز تکون نخورد ب نظر من هرچی دیر تر بفهمی بهتره

بستگی ب نوع جفت داره جفت قدامی دیرتر متوجه حرکات بچه میشی معمولا 20 هفته متوجه میشی ولی تا 24 هفته هم حس نکنی طبیعیه

جفت خلفی باشه کم کم آخر این هفته متوجه می شید

سلام عزیزم ،بستگی داره،بچه اول که باشه معمولا از 20هفته به بعد ولی بچه دوم از هفته 18 به بعد متوجه ضربه زدناش میشین.

منم تا الان هفته ۱۵، هیچی حس نکردم حتی ی بال زدن کوچولو😁 میگن از هفته ۱۸ ب بعد و حتی ۲۰ حس میشه