۵ پاسخ

سلام اروم اروم کم میشه نگران نباش من الان ۱۸هفتم تهوعم بهتر شده ولی اشتهام همچنان خیلی کمه از غذاها بدم میاد روال طبیعیشه

سلام گلم من از هفته 6 اینطوریم تا الان که 13 هفته هستم

تحمل کن فقط تا 16 هفته اینجوری هستی

عزیزم شربت معده بخور منم مثله شما بودم دکترم تجویز کرد .خوب شدم

سلام عزیزم من تو هفته 21 هستم بازم هم از معده درد دارم میمیرم معده منم انگاری هر چیزی رو که میخورم حظم نمیگنه بخدا دارم از معده درد میمیرم دارو ناشتا هم میخورم ولی کار ساز نیست 😟