۵ پاسخ

برفک ازمیکروب معمولا سرسینه تومرتب بشور قطره نیستات بربرفک هست

تا جاییی که نیدونم قطره داره عکس بگیر از زبونش اپ زوپ و نصب کن برو بزن دکتر بهروز مقدادی بفرست انلاین جواب میده سریع دیگه تا مطبم نرو بهترین دکترم هست

سلام گلم قطره نیستات خوبه بگیر هر هشت ساعت بزن دورش رو کامل کن

سلام قطره نیستات هر هشت ساعت یک سی سی تا پنج روز و حتما هم باید سر عاعت باشه از همون قطره نیستات هم هر هشت ساعت به سینه خودت بزن که اگر سینت هم ویروس داشته باشه از بین میبرش

ببردکترگلم قطره میده خوب میشه