۱۲ پاسخ

🤣🤣🤣درد مشترک 🤣😂

دختر منم نمیخوابید فهمیدم سردشه گرمش کردم خوابید ولی تو خواب بی‌قراری می‌کنه فکرمی‌کنم دل درد داره

این عاد ت بدو مادرشوهرم خیلی دوست داره واسه پسرم راه بندازه اما من نمیزارمش یا تو تخت یا رو زمین که وقتی حسابی خسته اس میخواد بخوابه پستونکش میزارم دهنش نوازشش میکنم تا کامل بخوابه

به نظرم ننو خوبه بچه رو آروم میکنه

دقیقا دختر منم همینطوره.کاریش نمیشه کرد فقط تحمل😊😊

وااای اره عزیزم خیلی سخته به هیچ کارم نمیرسم یا رو پامه تا بخابه یا سربغلمه که غر نزنه و گریه کنه

ولا‌پسرمنم‌همونجوریه

دختر منم اوایل نفخ داشت واسه اینکه ارومش کنم رو مام بود الان کلا عادت کرده 😔

بذارش گهواره عزیزم

بله منم همش کمر دردم

بله پسر من همینطوره،گاهی یه ساعت رو پام نگه میدارم بلکه بخوابه وکلافه نشه،شبا هم هی بیدار میشه

دقیقا الانم پسرم رو پامه