۶ پاسخ

هم برای خودت هم نی نی بهتره بخوری شده سوپ درست کن بخور چون بدنت بعدها کمبود کلسیم و مواد پیدا میکنه ، شیرت هم کم خاصیت میشه و کم میشه حتس اینجوری نشه از ذخایر بدنت استفاده میکنه شیر درست کنه

بخور بخاطربچتم شده چون شیرت کم میشه دیگ

عزیزم بچتم اب خالی داره میخوره اصلا مقوی نیس...از شیره ی جونت تغذیه میکنه بعدن استخون درد دندوناتم خراب میشن...بخور ب زورم شده بخور

سلام خب چیزی نخوری شیر نداری ک اگرم داشته باشی اب انگار اب خالی میخوره مقوی نیست براش سیرم نمیشه تازه باید قرص اهن ومولتی ویتامین بخوری ک شیرمقوی بشه واس بچه دکتربمن داده

امکان داره شیر خودتون کم بشه
ابکی های مقوی بخورین
یا غذاهایی مثل سوپ

خب گناه داره ب خاطره بچتم ک شده ی چیز بخور