۷ پاسخ

سلام بچه ها وقتی میخوان وزن بگیرن روی صورت و حتی بدنشون جوش های ریز و قرمز میزنه، بچه منم یک ماهشه و همینطوره دکتر پماد داده که روزی سه بار براش استفاده کنم الان بعد دوروز استفاده جوشاش خیلی کمتر شده، اسم پمادش هیدرو کورتیزون یک درصد هست

از گرمیه با عرق خنک مثل شاتره،کاسنی بعد حمام ی کم آب گرم بهش اضاف کنید که بچه سردش نشه بریزید روش ،خوب میشه

من شنیدم میگن وقتی بچه داره گوشت میگیره این جوشا رو میزنه سه چهار ماهه بشه خوب میشه پسر منم داشت الان دوماه و هشت روزشه خیلی کم شده

مشکلی نداره اکثر بچه ها این جوشا رو درمیارن تو این سن ی مدت میمونن بعد میرن

همایون من هم الان دو ماهشه.یک ماهه که بود جوشهای ریز زد قرمز. کاملا طبیعیه.بخاطر تغییرات هورمونی نوزاده داره با محیط بیرون از رحم سازگار میشه.
در روز دو سه مرتبه شیر خودت رو بچکون روی صورتش.سعی کن دستمال و ... به صورتش نکشی فعلا وصورتش حتما همیشه باید روی پارچه یا پتوی تمیز باشه موقع خواب..

خود به خود رفع میشن جوشها

سلام.دختر منم دقیقا همینطوری بود.علتش از گرمی خوردن خودم بود.گرمی رو گذاشتم کنار کرم مرطوب کننده ماستلا واسش گرفتم.یه هفته ای خوب شد

شاید شما یه چیزی خوردی ک بهش حساسیت داشته
یه میوه یا یه ادویه چیزی
به پزشک نشون بده