۷ پاسخ

بهداشت رفتی یا دکتر بپرس بمن گفتن میتونم فرنی بدم دوست داستم دخترم تمل شه اونم با شیر خودم خیلی رقیق انروز برا بار اول دادم دوست داشت ولی پوره الان خیلی سنگینه برا نعدش اذیت میشه

ندادنش بهتره چ عجله ییه مثلا امروز ۶تموم کرد بده بزاربچت تودوران نوجوانی و بالاتردچارمعده دردو روده دردنشه

منم از پنج ماهگی شروع کردم اگه پسرت رفلاکس و آلرژی به چیزی نداره میتونی بدی وگرنه با دکتر مشورت کن .سه وعده صبح وظهر وشب . شیر هم که همیشه .اول شیر بده بعد نیم ساعت غذای کمکی درحد دو قاشق .تا معده عادت کنه .اولم لعاب برنج بده

خیلیا پنج ماهگی شروع میکنن البته با نظر پزشکشون.اگه دکترش گفته ایراد نداره بهش بده.به من که اجازه نداد واز فردا دارم شروع میکنم

بهتره با دکترش مشورت کنی من دوقلو دارم دکترم از وسطای ۵ ماهگی گفت کمکی شروع کنم واسشون

یکم زوده ها. ۶ ماه میدن معمولا مگر اینکه وزنش کم باشه. برا غذا حتما از دکتر

زود نیس بنظرت بزار ۶ماهگی