۸ پاسخ

سلام نه دختر من نه میشینه نه سینه خیز میره نه چهار دست وپا چون بغلیه رو زمین نمیمونه اینارو یاد بگیره ولی تنبل خانم تو رورولک همه جا میره

دخمل من شش ماه رو یک هفت۶ اس تموم کرده کامل میشیه وقتی ام به شکم دراز میکشه یه زره خودشو حل میده جلو ولی چهاردست و پا نمیره زوده

سلام کوچولو من ۸ ماهش هست هیچ کدوم از این کارها رو نمیکنه

هر بچه متفاوته پسر من سینه خیز میرفت ..

سلام بچه با بچه تفاوت داره فاروق من ۵ ماه و نیم بود سینه خیز مرفت و ب عقب میچرخید ا۶ ماه شد قشنگ میشست خودش..الانم چاردست و پا میره قشنگ..هر چی ب وقتش هر موقع خودشون تواناشو داشته باشن میرن همه متفاوتن با هم

هر کس یجوریه دختر دوستم می رفت ولی دخترمن چندروز دیگه می‌ره هشت ماه هنوز کامل چهاردست وپانمیره دندون هم درنیاورده بچه ها متفاوتند.البته سینه خیز می‌ره چهاردست و پا میشه ولی نمیتونه حرکت کنه نشستنم الان می‌تونه ولی شش ماهگیش نه

سلام عزیزم عجله نکن ب حرف کسیم گوش نکن ب وقتش همه کاری میکنه دخترمن هفت ماهش چهاردست پامیره عجله نکن

دیر رو زود داره همه مثل هم نیستن پسرمن الان سینه خیز میره ومیشینه