۱۱ پاسخ

هفته ششم زوده هفته ی هشتم مشخص میشه عزیزم

اره عزیزم ۶هفته تازه جنین دیده میشه ۷یا۸ هفته صدای قلبشو میشنوین نگران نباش

عزیزم سونوی قلب جنین 8 هفتگی انجام میشه...نگران نباش...انشاالله ک مشکلی نیست

عزیزم الان که نمیزارن بشنوی میگن واسه جنین ضرر داره باید دید فقط جنین بوده ضربان داشته یا نه در ضمن ممکنه لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشه هفته هشت برو نگران نباش توکل به خدا استرس از خودت دور کن قرص اسیدفولیک بخور 😘

نگران نباش عزیزم انشااله میشنوی .احتمالا زود رفتی

من حداقل روزی 20-30 نفر اینجا میبینم که زود رفتن سونوگرافی و الان با علامت 😢 دارن پیام میدن

عزیزم من رفتم سونو ۸ هفته نه جنین بود ن ضربان قلبی . منتظرم دو هفته بشه دوباره برم. نترس

عزیزم زود رفتی.من دیروز هفته نهمم بود تازه صداشو شنیدم

عجله نکن هنوز زوده

اره زود رفتی ۸ تا ۹ هفته برو

طبیعی عزیزم خیلی زوده ان شاءالله ۸ هفته برو میشنوی