۵ پاسخ

من دکترم خودش گفت بیحسی خیلی بهتره اطرافیان هم ک ب تازگی زایمان کردن بیحسی بودن میگن خیلی خوبه و اصلا اذیت نداره بعد چند روز هم کاراشونو میکردن اذیت نداشتن خیلی
بیحسی عوارض بیهوشی رو نداره عزیزم بعدشم پمپ درد بگیر دیگه هیچی متوجه نمیشی داروی بیهوشی ب بدن بچه هم میره اما بیحسی اینطور نیس

سلام عزیزم اخه میگن الان بیهوشی نمیکنن اکثریت خودتونم بخوایدبایدبادکتربیهوشی هماهنگ بشبن اگه اون صلاح دونست ببهوش میکنه من شنیدم کمردرداکثرامیمونه روآدم ولی اونم شنیدم که گردن دردوسردرداگه1،2لیوان دوغ بخوریداون اثربیحسی رومیبره

سلام من برای بار سوم قراره سز بشم دوبار بی حسی بوده ولی کمر درد نداشتم انشالله اینم کمر درد نمی گیرم

سلام عزیزم،من سزارین کردم الان ۳ روزه،کمی سردرد داره خیلی کم فقط باید بعد از عمل خیلی حرف نزنی و اینک سرتو نچرخونی،بالا نگیری وگرنه سر درد بیچارت میکنه

از کمر بی حس بشی بعد کمردرد کلافت میکنه