۳ پاسخ

سلام عزیزم بله من و همسرم گرفتیم ولی به نوبت بعد از اینکه همسرم از قرنتینه دراومد من گرفتم رفتم قرنتینه تو اتاق فقط بهش شیر میدادم اونم با دوتا ماسک و دستامو مرتب میشستم خدا رو شکر هیچ علایمی نشون نداد دیگه نمیدونم گرفته باشه یا نه

خدا نکنه،چرا درگیر بشه،مراقب خودت و بچه باش،یه مقدار رفت و آمداتو کم کن

سلام بله منو شوهرم و پسرم گرفتیم. خداروشکر خفيف بود. امیرمحمد فقط یه شب آبریزش پیدا کرد و یه کمی تب کرد. تا یکی دو روز هم عطسه سرفه داشت مرتب بش استامینوفن دادم و سیتریزن دکتر گفت بدن درد میگیرن گناه دارن😭خداروشکر زود خوب شد. سخت‌ترین جاش قرنطینه بودنه. ک تو خونه دیگه وانمیساد. همش بهونه می‌گرفت خیلی اذیت شدم از این نظر