۸ پاسخ

دختر منم همینجوری بود
پستونک معمولی رو نگرفت
ارتودنسی رو هم اولش نمیگرفت
بعد هی نف میکرد من هی میذاشتم دهنش
الان دیگه پستونک نداشته باشه گریه میکنه
یکم شیرینش کن با اب قند امتحان کن

قطره ا د که بهش میدی بزن سرشو اون تو وقتی خیلی بد اخلاق نیس بهش بده...چون وقتی گریه کنه عق میزنه...اما اگر از من میشنوی تا حالا ک تحمل کردی..یکم دیگه تحمل کن نده بهش..من پشیمونم دادم..دختر منم همش میخواست زیر سینه باشه..الانم فقط موقع خواب پستونک میخوره..گاهی هم زیر سینه میخوابه ولی دارم تلاش میکنم بگیرم ازش کلا..نتونستم هنوز..

مال من ارتودنسی بود نمیگرفت از این ساده ها دادم گرفت اولش عق میزنه باید بدی تا عادت کنه

یکم پستونک و با اب جوش و نبات شیرینش کن بده بهش هی تا عادت کنه

پستونکو بزن به مربا چیزی بده بخوره مواظب باش تفاله مربا نره تو دهنش ابشو بزن فقط

بزارخیلی گرسنه بشه بعد پستونک میگیره

بزن تو اب قندی،من زدم تو گرمیچر قبول کرد

از ژله ای ها بگیر اونا رو راحت تر میخورن بعدشم بزن به قند آب بزار دهنش وچند ثانیه اول با دستت نگه دار