۶ پاسخ

پسر منم همینطوریه عزیزم به مرور زمان بهتر میشن ، مشکل کولیک یا همون قولنج‌ روده اس ، ترنجبین خوبه ، دکترم ببریش یه سری قطره میده که عالین ، نق زدنا بخاطر دل دردیه که دارن

سلام عزیزم. بچه ها اکثرا اوایل اینطورین. دختر من تا دوماهگی اینطور بود و شبا همش توی خواب خودشو جمع میکرد و زور میزد. البته دکتر بردم گفت نفخ و کولیک داره. چیزای نفاخ مثل حبوبات نخورید. ترنجبینم سرده ممکنه اذیتش کنه شبا بهش ندین یا یکم نباتم قاطیش کنید.

قطره کولیک ایز هم خوبه

عزیزم من از دکتر ترنجبینو پرسیدم گفت اصلا ندین باعث میشه بچه بزرگ که شد مشکل معده ای ویدا کنه

از عطاری رازیانه بخر با ادامس کندر بجوشون بهش بده روزی سه بار یه قاشق چای خوری سنه هم میتونی تهیه کنی از اونم بهش بدی راحت میشه خودتم عرق رازیانه بخور بعد هر چی که میخوری گریپ میکسچر ایرانی هم خوبه

شاید کولیک داره