۱۱ پاسخ

من کلا لک بینی نداشتم ولی دکترم یه دوره شیاف پروژسترون داد دوره بعدی سوزن دوباره شیاف حالام سوزن نباید با قطع شدن لک بینی مصرفتون رو قطع کنین اگر میخوایین مجدد استفاده کنین حتما با پزشکتون مشورت کنین شاید سوزنش کرد یاهمون شیاف رو داد

حتما با دکترت مشورت کن

عزیزم من دو روز فقط کمی لکه بینی داشتم رفتم دکتر الان برام ۲۵ تا نوشته و گفت قطعش نکنی تموم شد بیا شیاف بیا تا بنویسم با اینکه مال من با بار دوم شیاف گذاشتن لکه م قطع شد ولی بازم دوره مو دارم کامل میکنم تو اینترنت هم بزنی تا یا نباید مصرف کرد اگر شیاف مصرف کردید کمتر از ۳۵روز نباید قطع بشه حتما پیش دکترت برو

عزیزم چرا شیافتو قطع کردی که دوباره شروع کنی؟من از هفت هفتگی که فهمیدم باردارم تا الان هنوز دارم شیاف استفاده میکنم

سلام دکتر بری بهتره چون ماها تخصص کافی نداریم که بهتون بگیم چیکار کنین خدایی نکرده یچیزی میگیم باعث پشیمونی میشه .خوب نیست تو ی هفته ای هفتم خطرناک خون ریزی حتما برو پیش متخصص.

بله باید شیاف بزنی برامن ۱۲تا داد گفت تموم شد بیا بنویسمت سونو

برو دکتر.وسونوگرافی بده تا بدونی برای چی لکه بینی داری

آره باید هر شب شیاف بزاری بازم با دکترت حرف بزن

تا موقه قط شدن لکه و خونریزی باید شیاف گذاشت.حالا از دکترت هم نظرشو بخواه

با دکترت مشورت کن

آره عزیزم درمانش شیاف فقط و استراحت