۶ پاسخ

عزیزم نگران نباش بچه ها با هم فرق میکنن استرس به خودت نده

عزیزم نگران نباش بچه ها با هم فرق دارن ولی برای اینکه خیالتون راحت شه ببریدش پیش متخصص اطفال ،من هر یک و ماه نیم پسرم رو میبرم پیش دکترش چکاپ

کاش دیشب تو لایو گهواره بودی در باره همین چیز حرف میزد خانم دکتر .ببین اگ ذخیره کردن نگاه کن تو اینستاگرام

بچه خواهر شوهر من یک سالگی همزمان ۶ تا دندون در آورد و راه افتاد تا قبلش هیچی.
نگران نباش

سلام دوست خوبم دختر منم نه ماه و پنج روزشه دندون در نیاورده پس نگران این قضیه نباش،
برای حرف زدنم زوده الان آوا تولید میکنه بیشتر تو خونه باهاش حرف بزن من از بس باهاش حرف زدم ماما و بابا رو میگه
والله اول باید بشینه که چهار دست و پا راه بره ماشالله پسرت زرنگه🤩 میخوای برای نشستنش با یه دکتر مشورت کن بقیه چیزا مشکلی نداره

خب ببر دکتر.کلسیمش کمه حتما