۹ پاسخ

گوشت کبابی کن بخور خیلی خوبه
گوشت گوسفندی بزار نیم ساعت تو پیاز و ابلیمو بمونه بعد سیخ بکش رو گاز بخور خیلی خوب و مقویه

تنقلات بو نداره پسته بادوم درختی اینارو بخور هم کالری داره هم حجمش کمه سریع خورده میشه انقدی اذیتت نمیکنه.

خودت درست نکن غذا
منم همینطوری هستم
ولی دستپخت مامانم رو کمی میتونم بخورم

منم دقیقا همینطورم و دارم از گشنگی میمیرم.. خودم هیچ برا بچه نگرانم😑

دقیقاااا، مثل من
گشنمههه شدید ولی نمیتونم چیزی بخورم
به خدا خیلی میترسم برای بچه

دقیقا مثل من فقد شیروخرما سیب و پرتقال و ی تیکه کیک میخورم از غذا و بوی غذا متنفرم.. اگه میخوای تهوعت کمتر شه پودر زنجبیل و بریز تو آب قند شربتش کن بخور.. هیچ قرصی هم اثر نداره ک بتونم غذا بخورم..

منم اینجور بودم گلم کلا غذابودار نمیخوردم نون پنیری ابدوغ خیاری چیزی ک بودنداره بخور

سلام عزیزم
الهی منم همین بودم میوه بخور بهتر میشب

ببین میلت ب چی میکشه همونو بخور که گرسنه نمونی