۶ پاسخ

وقتی تلویزیون میبینیم فعالیت مغز از زمانی هم که خواب هستیم کمتره، و در کنارش هورمون دوپامین که هورمون لذت و اعتیاد ترشح میشه، بچه ای که چندساعت در روز مغزش فعالیت نداشته باشه از رشد لازم باز میمونه برای همین احتمال بیش فعالی در سنین مدرسه زیاد میشه، در کنارش به خاطر ترشح زیاد هورمون دوپامین، بی خواب، عصبی، بی قرار، بدرفتار و وابسته به تلویزیون میشن، زیر دو سال ممنوع و بالای دو سال فقط دو ساعت

تا دوسالگی نباید ببینه الان ک دیگه خیلی زوده

من میزارم دخترم نگاه میکنه خودمم به کارام میرسم

دخترمنم وقتی نوزاد بود خیلی تلویزیون نگاه میکرد الانم چهارسالشه هنوزم عاشق کارتونه.

سلام خانم تا جایی من شنیدم ضرر داره اصلا نباید تا دو سالگی ببینن

اشکال ک داره. ولی سعی کن تو فاصله دور بزاریش حداقل‌ و اینکه خونه تاریک نباشه وقتی تلوزیون روشنه