۷ پاسخ

اصلا نگرانی نداره برا منم همینطور شد .بچه جاش تنگ شده .ولی خب باید ضربان قلبشم چک بشه این هفته های اخر
شربت شیره بخور ب سمت چپت دراز بکش ببین چطوره

نه عزیزم اصلا نگران نباش هفته های اخر همین شکلیه

ن عزیزم طبیعیه نگران نباش بچه رشد کرده جاش تنگه ..همون تکونهای گه گاهش کافیه ک سلامتیشو اعلام کنه ...

عزیزم منم اینطورم چون جاشون تنگ شده

چرا کسی جواب نمیده

میشه بگن چرا گهواره واسه من نوشته ۳۸ هفتمه تاریخ پریمو زدم درست نوشته

منم ۳۵ هفتمه احساس میکنم میاد سر دلم تو با سونوت ۳۷ هستی یا با پریت و این ک ۳۸ هفته با پری حساب کنی واز نه ما ۱۸ روز در هفته میمونه با اون ۴۰ هفته حساب میشه