۴ پاسخ

منم تهوع زیاد داشتم تا پایان ۱۷ هفتگی یعنی قشنگ ۴ ماه تمام... ببین زنجبیل بخور و بو کن مدام... تو چایی یکم زنجبیل بریز اول صبح خیلی کمتر میشه تو روز هم مدام زنجبیل بو کن... خیلی کمتر میشه
این حالت تهوع هست تا ۱۷ ۱۸ هفتگی . پس باهاش کنار بیا

عزیزم تازه اول راهی من تو هفته شما فکر کردم دارم میمیرم ولی اینا همه میگذره ۱۲ هفته رو‌که رد کنی ایشالله بهتر میشی سعی کن بهش فکر نکنی زیاد

عزیزم سعی کنید قرص دمیترون مصرف نکنید. با پزشکتون مشورت کنید اگه صلاح دونستن امپول پرومتازین یا نوروبیون تزریق کنید چون عوارضی ندارن. منم حالت تهوع شدید داشتم و به کمک این امپولا الان کمی بهترم. هفته دهم هستم و هنوز حالت تهوع دارم ولی خداروشکر کمتر شده نسبت به قبل.

بستگی به شرلیط خودت داره
یکی تا اخر داره یکی ۱۲ هفته به بعد قطع میشه