۱۰ پاسخ

من میذارم سر شونم آروغ میزنه اگه بیداربشه دوباره شیرش میدم اگرم نشه میخوابونمش.اگه خوابش عمیق شده باشه آروغ نمیزنه دیگه فقط ۲۰ دقیقه تو حالت نیمه نشسته تو بغلت نگهش دار دیگه لازم نیست ک آروغ بزنه

من ک اروغشو تو خواب نمیگیرم چون بیدار میشه ولی حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تو بغلم نگه میدارم بعد رو سطح شیبدار میخوابونم ک شیر برنگرده تو گلوش

من اصلا اروغ نمیگیرم اول میگرفتم بالا میاورد الن که اروغ نمی گیرم خودش اروغ میزنه

من وقتی روزمین شیر میدم میخوابه دیگه آروغشونمیگیرم

عزیزم میذارم رو شونه ام اروغش می گیرم بعد می خوابونم معمولا دوباره بیدار میشه میذارم گهواره خوابش می کنم

من نمیگیرم آخه بیدار میشه ولی یکم سرشو بالا نگه میدارم بعد از ۵_۶دقیقه میذارم سرجاش

میگیرمش سردوشم میزنم پشتش آروغ میزنه

بغلش میکنم اگه کامل سیرشده باشه سریع آروغ میزنه، اگه نزنه بکم نگهش میدارم بعد میخوابونمش

تو خواب آروغش میگیرم اگه خواب عمیق باشه بیدار نمیشه اگرم سطحی باشه میزارم تو گهواره میخوابه

من ده دقیقه کلا نگه میدارم پنج دقیقه که شد اگه بادگلو نزده باشه بیست سی ثانیه صاف میزارمش زمین دوباره بلند میکنم پنج مین نگه میدارم خیلی موثره اگه نزده باشه گذاشتن زمین باعث میشه باد معده اش خارج بشه