۵ پاسخ

عزیزم من هم ۱۹ سونو ساک بارداری و قلب جنین رو دارم پزشکم گفت لبنیات و گوشت زیاد بخورم و استراحت کامل داشته باشم و همینطور که اجیل خیلی مفیده

سلام عزیزم مبارک باشه گلم .. سبزیجات خیلی خوبه 🌸

استرس نداشته باش به شدت استرس تو رشد بچه تعاثیرمیزاره من خودم الان تو ۹ هفته هستم وزمان تشکیل قلب بچم استرس شدید داشتم که متعاسفانه قلب بچم تشکیل نشده انشالله که برای شما تشکیل میشه🙏🙏🙏🙏

سبزیجات و مغزیجات زیاد بخور عزیزم ان شالله بسلامتی نی نیت رو بدنیا بیاری😍

شماها چه زرنگین من ۸هفتم بود فهمیدم حاملم.واینکه قلب خودش تشکیل میشه فقط فولیک اسید بخور.من الانم که هفته چهاردهمم حالت تهوع دارم و۱۰کیلو لاغر کردم