۸ پاسخ

منم همینطور😓😭😭😭😭😭

عزیزم نگران نباش والله خ هم کم نیست تا آخر میشه چیزی حدود دو و هشتصد الی سه اصلا نکران نباشید

سلام عزیزم استرس بدتر وزن بچتو کم می‌کنه این چند هفته باقی مونده رو فقط غذا کبابی بخور جوجه و گوشت قرمز ماهی فقط. کبابی وزن نینی خوب میشه

چیزای مقوی بخور دیگه مگه بهت دارو نداد$؟؟؟

مال من ۳۲ دو کیلو بود

من ی هفته عقب هست رشدش بهم آمپول ناکسپرین داد و احتمالا زایمان زودرس کنم.دکتر گفت گوشت و مرغ و پروتیین خیلی بخور و استراحت کن شمام انجام بده

باید چقدر باشه وزنش؟

استراحت کن کار نکن آجیل گوشت مرغ خرما شیر میوه شبم بیدار شو بخور چیزی