۷ پاسخ

بله درحدی ک حس کنی دستشویی داری

عزیز صد در صد مثانه باید پرباشه ،چون جنین کوچیکه و با پرشدن مثانه واضح تردیده میشه،من دوبار دوجای مختلف رفتم واسه تشکیل قلب،هردوجا گفتن قبل اومدن مثانه پرباشه و وقتی رسیدم اونجا گفتم من دستشویی دارم ،زیردلم دردداشت میگرفت،خیلی راحت گفت طبیعیه عزیزم راه برو،و بعد گذاشت برم داخل

سلام گلم من که پر رفتم قبل 4ماهگی همیشه باید مثانت پرباشه انشاالله که همه چی روبه راه هس

من برا تشکیل قلب ک رفتم گفتن‌ مثانه پر باشه بهتره

اگر زیر 12 هفته باشید بله حتما لازمه مثانه پر باشه

سلام بله بایدمثانه پرباشه.

نه مثانه باید خالی باشه عزیزم