۳ پاسخ

من خيلي يبوست تو اين مدت نابودم كرد تنها راهي ك چاره شاد بود روغن خسته انگوره بگير خالي بخور رو غذا و سالاد بگير ببين معجزس برا من ك بود

عزیزم منم بعد زایمانم اینجوری شدم شقاق مقعده اول از همه تا میتونی چیزای نرم بخور که مدفوعت نرم باشه روغن زیتون خاکشیر شربت ملین بعدشم پماد زایلکس اچ بگیر روزی سه بار بزن داخل مقعد برای شقاقه و شیاف انتی همورویید شبی یه دونه من اینجوری جواب گرفتم انشالله شماهم خوب میشی

پمادو نمیدونم ولی اگ انجیر یا مرباش یا خشک شدشو زیاد بخوری زود جواب میده من اینجوری خوب شدم