۷ پاسخ

خب عزیزم شیرخشک اپتامیل یا ببلاک یک بده من میدم بچه که گرسنه نباید بمونه .بعدشم شیرخشک ها همه ویتامین های مورد نیاز نوزاد رو داره بیشتر از شیرمادر خاصیت نداشته باشه کمتر هم نیس.

بالا اوردن عادیه ولی نه زیاد اگه باجهش نباشه مشکلی نداره هنوز معده بچه عادت نداره به اون حجم شیر اضافی رو برمیگردونه وقتی شیر دادی اول آروغش رو بگیر نیم ساعت هم طول بکشه عیب نداره ولی حتما باید اروغش بگیری بعد به پهلو چپ یا راست بخوابون پشتش یه چیزی بزار که برنگرده پتوش رو تا کن پشتش.و هم اینکه بالش زیرسرش رو جوری بزار سرش نسبت به بدنش یکم بالاتر باشه

یه هفته نان 1 من دادم چربیش بالا بود یکم. رنگ مدفوعش کلا سبز شد دبگه ندادم من از اول ببلاک یک میدم

خواستی عرق نعناع بدی با اب جوشیده خنک شد مخلوط کن بده خالص نباشه چون میسوزونه مری و معده بچه رو.

نان یک بهش میدم ولی بعضی مواقع میاره بالا

براسیریش هم ببلاک معلومیشو بده اگ ریفلاکس نداره البته
شاید گریه اش هم واسه گشنگیشه

خب عزیزم بچت خیلی کوچیکه گریپ نده بهش اکولیک بخر ب دکتر داروخونه هم بگو چن روزشه بعدشم نوک ق چ عرق نعنا بده اصن زیاد ندیا بیشتر اذیتت میکنه