۷ پاسخ

گلم تو این سن چون فکش هنوز قوی نیس مدت بیشتری مک میزنه و سینه رو‌نگه میداره تو دهنش هرچی بیشتر مک بزنه فکش قوی تر میشه
و شیر اپتامیل میتونی استفاده کنی بیشتر به شیرمادر شبیه و‌بخاطر تلخی شیرمادر رو‌پس نمیزنه

بذار ببمکه کم کم شیرت زیاد میشه ،،سعی کن شیر خشک ندی

عزیزم آب هویج فراوون بخور

سلام عزیزم دختر منم یک هفته بدنیا اومده همین جور گریه میکرد من الان بهش شیر خشک آپتامیل شماره یک دارم میدم خیلی هم خوبه خدا رو شکر ساکت شده

سلام عزیزم
بچه منم مث تو بود
من با سرنگ یا قطره چکان وقتی سینمو میگرفت از گوشه لبش میچکوندم براش که از سینم زده نشه
من اون موقه نان میدادم وزن گیریشم خوب بود

من از روز اول کمکی دادم آپتامیل میخوره آلان

بله عزیزم من میدم نان ۱