۴ پاسخ

یه استکان عرق رازیانه بخورید بعد بهش شیر بدید اگر میتونید شربت سگانوز هم بخرید بدید به بچه یک سی سی بعد شکم بچه رو هم با روغن زیتون چرب کنید و هی حوله رو گرم کنید بزارید روی شکمش.

عزیزم خودت عرق نعنا و چای نبات بخور بدار وارد شیرت بشه بخوره آروم بشه..قطره کولیک اید با یه کوچولو نبات و ابجوش قاطی کن بده بهش بخوره

سلام ،عرق نعنا برا رفلاکس مث سم میمونه،، بهتر بود بهش رازیانه میدادی

اخ اخ .منم صبحونه دیروز حواسم نبود پنیر و کره خوردم وای اروم نمیشدوحشتناک بود عرق نعناع با اب قاطی کردم دادم ی ساعت بعد خابید