۷ پاسخ

با بیمه بیمارستان های نیمه خصوصی از دو تومن به بالاست

سلام۔تامین اجتماعی فقط تو بیمارستان دولتی کاربرد داره۔بیمارستان خصوصی تامین اجتماعی اصلا نگاه هم نمیکنن فقط بیمه تکمیلی که خودشون باهاش قرارداد داشته باشن

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد
کنار برج میلاد
بیمه تامین اجتماعی قبول میکنه
خیلی هم عالی
هزینش با این بیمه هم خیلی کمه واسه طبیعی دوسال پیش دویست سیصد تومن بود

بیمارستان گلستان مال ارتش بیمه تامین اجتماعی هم قبول میکنه طبیعی ۵۰۰ سزارین ۳۸۰۰ توی خیابان صیاد شیرازی

بایدبگی کدوم بیمارستان..سه مدل بیمارستان داریم همشون که یک قیمت نیست
خصوصی طبیعی 5میلیون به بالا.نیمه خصوصی 3تومن اینا..دولتی 300تومن

خود بیمارستان تامین اجتماعی بری رایگانه
ولی خب دولتی بری با دفترچه طبیعی ۴۰ تومن ایناس سزارین با دفترچه ۱ونم
بدون دفترچه طبیعی نزدیک ۱
سزارین ۳ونیم

بیمارستان دولتی و خصوصی فرق میکنه