۸ پاسخ

ناراحت نباش عزیزم بچه ها تا بزرگ شن اینجور اتفاقا میفته. هر سری هم مامان باباها کلی غصه میخورن. انشاالله همیشه صحیح و سلامت باشن

عزیزم با اینکارت بهش اسیب میزنی.خب گریه کنی اون شیرو بخوره بدتره.شکر خدا طوریش نشده.تازه بیاد بغلت از ضربان قلبت ناارومیتو می‌فهمه

اشکال نداره عزیزم از این چیزا خیلی برا من پیش اومده خداروشکر که چیزیش نشده اگه الان درد داشت که فقط گریه میکرد

اذیت شده مگه؟
برو بوسش کن بغلش کن یه عالمه هم ازش عذر خواهی کن وقتی بهت خندید یادت میره

نارحت نباش عزیزم اگه چیزیش شده بود گریه میکرد

نگو نگو من خودم سرشب ندیدم پامو گذاشتم رو پاش کم گریه کردا ولی من دلم اروم نمیشه همش پاشو نگاه میکنم

ای جان خودتو ناراحت نکن برای همه پیش میاد عزیزم

آخی عزیزم . اشکال نداره. تو مامانشی اتفاقی بوده. نینی هم دیگه یادش رفته . منم خودم یه بار داشتم ناخن پسرم رو میگرفتم پوست کنار ناخنشو گرفتم . اینقد ناراحت شدم که نگو ... بعضی وقتا این اتفاقای کوچیک‌باعث میشه آدم حواسشو بیشتر جمع کنه و دقتش روز به روز بیشتر بشه .😍😍