۶ پاسخ

من فقط میدونم و دیدم به چشم که چند روز بعداز زایمان سزارین دقیقا نمیدونم چن روز ولی چه سزارین چ طبیعی شکم رو ببیندی خیلی تاثیر داره من یکی از فامیلامون بعداز بچه سومش دیدم هنوز ۴۰ روزش نشده بود انگار ۱۵ بود دیدم اصلا شکم نداره بهش گفتم پس شکمت کو انگار نه انگار شکم سومش بود انگار نه انگار تازه زایمان کرده بود گف دادم خواهرام محکم با چادر بستن والا شنیدم زیادم محکم نباید ببندی ضرر داره ولی این جواب گرفته بود میدیدی باور نمی کردی منم با خود م گفتم این که سزارین شده شکم نداره منم به خودم کلی امیدوار شدم ببخش زیاد شد

دکتر من که بهم گفت ورزش هایی مثل دراز نشست تا ۶ ماه نباید انجام بدی، فقط پیاده روی سبک انجام بده

والا من تازه یکم میتونم دراز نشست برم.تاقبلش زیر دلم میسوخت

دراز نشست که خیلی فشار میاره به شکم و حداقل ۳ تا ۶ ماه بعد از سزارین ورزشای سنگین ممنوعه، حتی برای شروع پیاده روی هم بعضیا میگن بهتره تا ۳ ماه صبر کنین

بستگی ب خودت داره ببینی بدنت بعد چن روز توانایی ورزش کردن داره

فکر میکنم تا یک ماه ورزش نمیشه کرد
خوابیدن زیاد هم خوب نیست
تحرک نسبی باید داشته بشی ولی کار نمیشه کرد