۵ پاسخ

عزیزم کولیک ک یبوست نیست ‌..عزیزم..پسر منم موقع مدفوع زور میزنه یبوست نیست اینا بخاطر کولیک هستش ک اگ دکتر داده همونا خوبع

عزیزم قطره بی بی کر بگیر عالیه هر ۱۲ساعت ۵قطره بهش بده دختر منم همین مشکل رو داشت
پاهاشو ورزش بده با دور نافش رو در جهت عقربه ساعت ماساژ بده روزی ۳بار

سلام پسره منم اینجوری بود ولی الان که دیگه نیست
من پسرم دوماه که بود از یکماهگی تا شیش ماهگی که روده بچه کامل شه هر روز روغن زیتون میمالیدم به شکمش برعکس عقربهای ساعت بعد موقعی که میخواست پی پی کنه پاهاشو بالا وپاینن میکردم کمک میکرد به دستشویی کردنش بعد که دستشویی کرد میشستمو میبستم بعد شیش خودش خود به خود خوب شد

من کره میدم .
ترنجبینم دم میکنم میدم.
بچم کولیک داره چندروزم دستشویی نکردنی نفخش شدیدترم میشه

سلام عزیزم قطره پدی کالت خوبه