۸ پاسخ

فلوس روهم امتحان کن
وشاف صابون بچه اب نخورده.
دکترپسرم گفته بود2هفته پی پی نکردبیارش.

تاجایی که بلدم شکمش باروغن زیتون چرب کن دوانگشت زیرناف جهت عقربه های ساعت به مدت ۲۰دقیقه ماساژبده.باپاهاش حرکت دوچرخه برو که به روده هاش فشاربیاد.
اگه غذا بهش میدی سیب وگلابی وآلو بده

سلام عزیزم . بچه ها تو سن ۴ و ۵ ماهگی اینجوری میشن . دختر منم اینجوری شده بود ، خیلی چیزا خودم خوردم که شیر منو بخوره شکمش کار کنه. چندبار اثر کرد ولی بعدا بازم تکرار میشد . دکتر گف هر وقت به یک هفته رسید نصف شیاف گلیسیرین بزاریم برای بچه .من میترسیدم که روده های بچه عادت کنه به شیاف ولی انجام دادم .
اینکارو کردم دو سه بار ، بعدش که بزرگتر شد و ۵ ماهو رد کرد خودش سه روز درمیون پی پی کرد و رو به روال شده الان.
دکتر گف طبیعی. نگران نباش. ۲۰ روز خیلی زیاده ها.مقعدشو چرب کن و نصف شیاف استفاده کن براش. یا اینکه با دکترش مشورت کن.

حتما دکتر بردیش دیگه

عزیزم شربت انجیر بگیر از داروخانه‌ بهش بده همم میتونی شیاف گلیسیرین نصفشو براش رد کنی سریع پی پی میکنه

شیاف صابون اینطوری درست کن یه مقدار صابون رنده کن ویه سرگوشپاکن روآغشته کن به صابون بعد پسرتو ایستاده نگه دار اون گوشپاکن روازقسمت صابونیش وارد معقدش کن

منم دخترم ۷ روز شکمش کار نکرد هرچی بهش دادم پی پی نکرد فلوس دادم دو ساعت بعدش پی پی کرد یه بار دیگه هم اینجوری شد چون فلوس طبعش خیلی سرده فلوس ندادم یکی بهم گفت بهش لیموشیرین بده با قطره چکون ۵ قطره لیموشیرین دادم پی پی کرد

سلام دکتربردیش؟