۶ پاسخ

چقدر میشه که دادی؟باید یکی دو روز بگذره که اثر کنه

عزیزم شکمشو باروغن ماساژبده بایه پارچخ گرم ببند پاهاشوحالت دوچرخه تکون بده ترنجبین شوروشیرین نبات اب خاکشیر میتونی بدی

عزیزم لطفا به بچه نبات نده والا من نبات میدادم بدتر میشد بیشتر زور میزد قطره اینفاکول اگر بتونی پیدا کنی عالیه یا شربت سگا گریپ بگیر بچه رو دراز کن با روغن زیتون شکمش و جهت عقربه های ساعت ماساژ بده محکم جوری که جای انگشتت روی بدنش سفید بشه بعدش پاهاشو حالت دوچرخه جمع کن و باز کن همش اینکارو تکرار کن من روزی ۱۰ بار هم انجام میدادم خودتم سعی کن چیزای نفاخ نخوری یا حتما زیره یا شویدپلو بخور هم شیرت زیاد میشه هم باد شکن

شکمشو بمالید آروم و یکمم رو شکمش بغلش کنین و راه برین
چون کولین بیماری نیست که با دارو رفع بشه

شکمش اروم باروغن بدن جهت عقربه ساعت ماساژ بده. چیزای نفخ دار نخور یخورده بزارش روشکم توبغلت

نبات دم کن بده بخوره خودتم بخور