۸ پاسخ

مگه سزارین رو معاینه میکنن؟؟

من چهارشنبه انشالله سزارین میشم ۳۷تموم میشم و پنجشنبه میشم ۳۸هفته یک روز که دیگه بچم بدنیا اومده

نه عزیزم زوده هنو بستریت نمیکنن ۳۹هفته اخراش بستری میکنن براعمل ریه بچه هم کامله نگران نباش..امپول چی میخوان بهت بزنن؟

سلام گلم من ک شنیدم بچه ۳۸هفته کامل کامله

سلام عزیزم
براتو دیگه امپول ریه نمیزنن دیگه...

۳۸ کامله ریه بچه اگر سزارین باشی اره ولی اگر طبیعی باشی باید تا۴۰ هفته صبر کنی که دردت بگیره

گلم سی و هفت هفته دیگه بچه کامله ولی سزارینو میزارن ۳۸ هفته وچهارروز یعنی نه ماه کامل البته بعضی دکترا میزان سی وهشت هفته تمومه بشه مثلا سی وهشت وهفته و یک روز بادوروز

۳۸ و ۱ روز تا ۳۸ و ۵ روز