۶ پاسخ

باید زیر نظر دکتر باشید، ما که وضعیت تخمدان ها و هورمون های شما رو نمیدونیم

تحت نظر دکتر باش قرصاتو مصرف کن رژیم غذایی مناسب داشته باش ورزش کن نتیجه میگیری عزیزم

چی بگم بنظرتون باید دوباره اقدام کنم

سلام من سر بچه اولم تخمدونام ضعیف بود به مدت بیست روز صبح و ظهر وشب تخم رازیانه و نبات رو آسیاب کردم و روزی سه بار هر وعده یه قاشق مثل کوکو میخوردم جواب داد

به من متفورمین ولتروزول وفولیک اسید دادن اما بعد یه سال که همه اینارو قطع کردم وبیخیال شدم باردار شدم

من یه سالو نیم اقدامم نشدم هنو😑