۸ پاسخ

تعجب میکنم چرا همه گفتن جای نگرانی نیس بنظرم هس بچه در ۹ماهگیه و نمیتونه بشینه

بچه هاباهم فرق دارن نگران نباش بچه خودم چهاردست وپا نمی ره الان سینه خیز میره

نه عزیزم هنوز وقت داره

نه عزیزم نگران چی بالشت بچین دورش کمکش کن

دخترمنم داره وارد۹ ماهگی میشه فعلا نمیتونه چهاردست وپاو سینه خیز بره نگران نباش بچه ها باهم فرق دارن

سلام
عزیزم نگرانی نداره بچه ها با هم فرق میکنن اصلا نباید مقایسه کنید، از این صندلی کمکی ها که برای نشستن هست تهیه کنید کم کم یاد میگیره بشینه و کمکش کنید در حالت خوابیده غلت بزنه .

دختر من ۱۰.۵ ماهشه فقط سینه خیز میره
هنوزم بدون کمک نمیشینه

عی خدا. پسر منم داره هشت ماهشو تموم میکنه ولی فقط قلت میزنه. حتی تنهایی نمیشینه. سینه خیز که اصلا.