۵ پاسخ

سعی کن شیر شبو قطع کنی حرف تمام دکترا اینه که بی اشتهایی بچه ها به خاطر شیر شب چون معده رو پر میکنه و بچه تمایلی به غذا نداره
وعده های غذایی رو زیاد و حجمشو کم کن حتی اگه تو هر وعده یکی دو قاشق مرباخوری بخوره
یه دوره زینک مصرف کن...سویق هم از جای معتبر تهیه کن و به غذاش اضافه کن
تاثیر داره
اینا کارایی بود که خودم انجام دادم و راضی بودم

والا پسر منم الان یکماه شیر کلا نمیخوره همون غذا رو هم فقط سوپ وگوشت ت شیشه میخوره بنظرم بخاطر دندون هاشونه

زیاد شیر نده گشنه بمونه میخوره

عیبی نداره بعضی روزا اینطوری میشن دیگ دختر منم اینطوری شد دوهفته دندون آسیاب در اورد

شربت اشتها بهش بده عزیزم چکاپ یکسالگی بردیش
بی اشتهایی مال آهن