۸ پاسخ

سلام عزيزم بايد يه دكتر ببري كه رفلاكسشو درمان كني
ولي اگه بالا مياره ميگن يه مدتي داره كه بايد اونو طي كنه
بعدش كم كم بهتر ميشه

باید تحمل کنی تا شش ماه، شیردادن رو دفعات رو زیاد کن و حجم شیر رو کمتر اینجوری معدش پر نمیشه و بالا نمیارع بچه منم رفلاکس داره

سلام گلم پسرم از موقع بدنیا امد بالا میاره یکسره۴تادکتربردم اخر دکتر اخری التماس گردم دارو بده خسته شدم ی دارویی داد و البته بعد هر شیردهی آروغش بگیر عمودی ۱۵دقه یا هرچقدبیشتر تونستی بهتر نگهش دار و موقع دراز میکشه رو شیب۳۰درجه سرش بزار سعی کن بعد شیر باهاش بازی نکنی ک زور بزنه کم کم خوب میشع خراوشگر پسرم الان بهتر شدع نگران مباش دورش میگذره

عزیزم آویشن دم کن روز دوسه تا لیوان بخور نبات هم بریز داخلش

دختر منم رفلاکس داره یه مدت بهش دارو میدادیم بهتر نشد دکترش گفت دیگه دارو ندین بزرگتر بشه خودش خوب میشه فعلا که تغییری نکرده☹️

بچه منم خیلی بالا میاره،. چند کیلو ا الان؟

قطره پدی لاکت بهش دادی؟

باید دارو مصرف کنه و بعد شیر کاملا بادگلوشو بگیر و اگر پنیری میاره بالا هیچ اشکالی نداره