۵ پاسخ

عزیزم بعد بالااوردن اگه از دماغش زد بیرون قطره سدیم کلراید بریز تو بینیش که چیزی تو‌مجرای تنفسش نمونه اشکال نداره پسرمنم همینطوره

رفلاکس داره،اگر بو هم میده ترش کرده حتما ببر دکتر خودت هم غذا هایی نفاخ،سبزی خوردن،لبنیات اصلا مصرف نکن بعد غذا یا ببین غذا اب نخور یک ساعت بعد غذا اب بخور

سعی کنی رو پهلو بخوابه ک از دماغش نزنه بیرون...پنیری اشکال نداره

نه عزیزم اشکال نداره پسرمنم بعضی وقتا اونجوری میشد الان یکم بهتر شده

عزیزم دختر منم اینجوری بود
نه نگران نشو خودت به امید خدا خوب میشه