۷ پاسخ

منم پسرم کولیک داره طفلی ..دکتر قطره زیاد بهش داده ولی کیدزی کولیک و گرایپ میکسچر از همه بهتر بوده و اینکه خودم فعلا اصلا حبوبات و اینا مصرف نمیکنم تا خوب شه

من پسرم تا سه ماهگی کولیک داشت قطره کولیف و پدی لاکت میدادم عالی بود.سر سه ماه خوب شد

سلام عزیزم من دمنوش شوید میخوردم تو شیرمم میرفت درد کولیکش کاملا خوب شد😊♥️

سلام قطره پدیلاکت خیلی خوبه
من زیره و نباتم میدادم
دختره من ۴ ماهگی خوب شد

خودش درس میشه تا4ماهگی ایطورن داخل سه ماه دیگه کم کم خوب میشن

سلام عزیزم اکثر بچه ها کولیک را دارن و باید دوره اش بگذره من کولیکز و بی بی کر میدم شربت هربال میکسچر هم گاهی اثر داره
اما درمان های گیاهی به مقدار کم تاثیرش بیشتر بوده
من ترنجبین و زنیان و خاکشیر را تاثیر دیدم

سلام من پسرم خیلی دل درد داشت اذیت میکرد بردمش دکتر ی دارو گیاهی بهش داده میخوره خیلی بهتره قبلا همش گریه‌میکرد ودل درد بود اما الان فقط شبا از۴صب تا ۷یکم بی ارومی میکنه شربتش بخوره اروم میشه